İKİNCİ EL SEPERATÖR SATIŞ

TELEFON  : 05438538788

Tuzla gemi sanayide yer alan firmamız ikinci el seperatör satışı,kurulumu hizmeti vermektedir.Stoğumuzda saatte 1000 litre ile 8000 litre arası kapasitede seperatörler mevcuttur.Stoğumuzda bulunan seperatörler yağ, yakıt, dizel oil,zeytinyağı ve atık yağ seperatörü olarak kullanılmaktadır.

Envanterimizde bulunan tüm seperatörler şoklu tip seperatör olup, unite halinde ya da çıplak makine olarak satışını yapmaktayız.

Satışını yaptığımız tüm seperatörleri ,kitabı , sökme takma aparatları ile tam bakımlı şekilde teslim etmekteyiz.

Mobil seperatör çözümlerimizde mevcuttur.Hareketli ünite ile ihtiyaç olan yerde arıtma işlemi yapılabilir bu çözüm daha çok gemi hidrolik güç ünitelerinin buyuk yağ tanklarını arıtmada,fabrika hidrolik güç ünitelerinin yağını arıtmada kullanılabilir.

Özetle satışını yaptığımız ikinci el seperatör çeşitler aşağıdaki alanlarda kullanılmaktadır ;

1-GEMİ

2-ENERJİ SANTRALLERİ

SATIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ İKİNCİ EL SEPERATÖR ‘LERDEN ÖRNEKLER;

ikinci el seperatör

Alfa laval PA 625 ( 4000 lt /saat Komple ünite olarak ikinci el seperatör)

ikinci el seperatör

ALFA LAVAL FOPX 610 (10000 lt /saat)

ikinci el seperatör

Alfa laval MMPX 304 (2000 lt /saat)

SEPERATÖR NASIL ÇALIŞIR?

Seperatör mantık olarak fiziksel karışan bileşikleri hızlı ve etkin bir sekilde ayırır. 1.03kg/lt yoğunluğa kadar sıvıları ayrıştırabilir.

Sepertörler ortalama 7000 devir /dak ila 14000 devir/dak arasında döner.Bu dönüş aşırı yüksek merkezkaç kuvvetlerinin ortaya çıkmasına neden olur.Yerçekiminin 8 katı buyuklukteki kuvvet ,hızlı bir şekilde yoğun fazın  seperatör yan duvarlarına savrulmasına yol acar sırasıyla yogun faz en dışta,ara faz ortada,düşük yoğunluklu faz en içte yer alır.Seperatör ic pompası vasıtası ile bu hafif faz dısarı pompalanır.

Katı partikullerin zamanla dışarı atılması ihtiyacı doğmuştur.Bundan dolayı alfa laval firması ilk şoklu tip seperatörü geliştirmiştir.Belirli periyodlarda bu partikuller atılarak seperatörün kirlenmesi ve faaliyet dışı kalması engellenir.

Seperatör hassas töleranslarla ve de yüksek devirler ile çalıştığı için bakımı ehil eller tarafından yapılmalıdır. her seperatör belirli aralıklarla kontrol icin açılmalı ve temizlenmelidir.

Satışın yanı sıra ,tamir,kurulum, devreye alma işleride yapmaktayız.

Fiyat bilgisi ve haritadaki konum için  İLETİŞİM e tıklayınız.

 

FAYDALI LINKLER (Aşağıdaki linklere tıklayarak faydalı videolara erişebilirsiniz)

1-ALFA LAVAL BAKIM

2-WESTFALIA SEPERATOR